HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Hatay, Mardin ve Şanlıurfa il birincilerinin yer aldığı grupta her iki il birincilerini de 4-0’lık skorlarla yenerek Hatay tarihinde ilk kez futsalda Türkiye yarıfinallerine katılan okul oldu.

Mrt

Gençler Futsalda HATAY Şampiyonu olan okulumuz 2-5 Nisan tarihleri arasında Samandağ Kapalı Spor salonunda 10 İlin katılımıyla yapılacak olanBölge Şampiyonasına ilimizi temsil edecektir. 2-5 Nisan arasında yapılacak maçlara tüm halkımız davetlidir.

Mrt

“Çanakkale Ruhu ve Gençlik” konulu liseler arası düzenlenen kompozisyon yarışmasında Samandağ –Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğba KARAAHMETLİ bölge ikincisi olmuştur. Bölge İlleri Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Kilis, Osmaniye, Isparta, Burdur olup; 40 eser içinde İlimiz ikinci olmuştur. Kompozisyon toplam katılım sayısı bakımından 16.429 eserle İlimiz Bölge Birincisi olmuştur.

Mrt

Yakın Doğu Üniversitesinden Yard. Doç. Dr. Deniz ÖZCAN okulum rehber öğretmeni Altan KARATAŞ eşliğinde YGS LYS meslekler ve meslek seçimiyle ilgili öğrencilerimize seminer vermiştir.

Fotoğrafçılık Klubü Huzurevi Ziyareti

10/A Sınıfı Bilgi Yarışmasında 1. olmuştur

Ock

Hatay 2014-2015 Liseler Arası Genç  Kız Voleybol Finalleri 20 Ocak 2015 Salı  günü M.K.Ü. Kapalı Spor Salonunda Yapıldı. Geçen 4 yılın liseler genç kız voleybol birincisi olan ve Hatay’ı Bölge Şampiyonluklarında temsil eden Samandağ Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi geleneği bozmayarak bu yılda şampiyon oldu.

Ara

Zirem Tenis Kortlarında yapılan okullar arası Tenis Hatay ŞAmpiyonasında Tenis Kız takımımız Birinci olarak ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.