HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyet Bayramını her yıl olduğu gibi 29 Ekim´de , coşkuyla, kıvançla, onurla kutladık.

Ara

Okulumuz Öğrencisi ve İl Çocuk Hakları komitesi eşbaşkanı Hazne GÖNENÇ 20.11.2016 Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Sayın Valimiz Erdal ATA ile Görüşme yaptı.Görüşmede ilimizdeki çocuklarla ilgili hak ihlalleri ve komisyon çalışmaları görüşüldü.

Ara

Okulumuz, Rehber Öğretmen Altan KARATAŞ eşliğinde 5-6 Aralık tarihlerinde Ottoman ve Anemon Otellerinde düzenlenen üniversite tanıtım fuarına katılım sağlamıştır.

Kas

Okulumuzda Emniyet Kemerinin önemi ile ilgili etkinlik yapılmıştır.

Atamızı Saygıyla ve özlemle anıyoruz

May

Senin Annen Bir Melekti Yavrum adlı komedi oyunu Çatı Tiyatro topluluğu tarafından sergilendi.

Nis

Öğretmenlerle öğrenciler arasında dostluk macı düzenlendi

Nis

Okulumuzun Spor Salonunda Mendil Kapma Yarışması Düzenlendi. Yarışmadan Kareler...

Nis

Okulumzda düzenlenen 10. Sınıflara arası Bilgi yarışmasında 10 A Sınıfı Birinci Olmuştur.

Arapça Tiyatro ve Ses Yarşmasından görüntüler

May

Okulumuz türkiye yarı finallerinde başarılı olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır

May