T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi

HATAY LİSELER ARASI GENÇ KIZ VOLEYBOL ŞAMPİYONLUK KUPASINI BU YILDA OKULUMUZ ALDI

Hatay 2014-2015 Liseler Arası Genç  Kız Voleybol Finalleri 20 Ocak 2015 Salı  günü M.K.Ü. Kapalı Spor Salonunda Yapıldı. Geçen 4 yılın liseler genç kız voleybol birincisi olan ve Hatay’ı Bölge Şampiyonluklarında temsil eden Samandağ Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi geleneği bozmayarak bu yılda şampiyon oldu.  

Yarı Finalde İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Lisesini 3-0 ve Finalde de Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Kız Meslek Lisesini 3-1 yenerek Hatay Birincisi oldu. İkinciliği Yıldız Salahattin Mıstıkoğlu Kız Meslek Lisesi, üçüncülüğü de İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Lisesi aldı.

Samandağ Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan SÖNMEZ bölge şampiyonasında Hatay’ı okul olarak bir daha temsil etmek gurur verici, kızlarımız zor koşullardan bu duruma geldi. Hatay ilimizi en iyi şekilde gruplarda temsil edeceğimize inanıyorum, dedi. Okul Müdürü Ekrem DOĞRU da takımı hazırlayan öğretmenlere ve bu başarılarda asıl emek harcayan sporcu öğrencilere teşekkür etti. Kızlarımızı tebrik ederim, inanıyorum ki bölge şampiyonasında da daha önce olduğu gibi Hatay’ı layığıyla temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizin ailelerine öğrencilere gösterdikleri katkılar ve sabırları için de şükranlarımı sunuyorum. Hayırsever rahmetli Bedii SABUNCU’yu saygıyla anarak eğitime verdiği katkının sonuçlarını vermesinin mutlu edici olduğunu söyledi. 

2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 2015 VOLEYBOL HATAY ŞAMPİYONU 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.01.2015 - Güncelleme: 21.01.2015 12:33 - Görüntülenme: 2680
  Beğen | 0  kişi beğendi