T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi

KARAÇAY BEDİİ SABUNCU ANADOLU LİSESİ YİNE ŞAMPİYON OLDU

Okulumuz Hatay, Mardin ve Şanlıurfa il birincilerinin yer aldığı grupta her iki il birincilerini de 4-0’lık skorlarla yenerek Hatay tarihinde ilk kez futsalda Türkiye yarıfinallerine katılan okul oldu. 

2014-2015 sezonu Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Bölge Finalleri 2-4 Nisan 2015 tarihleri arasında 11 il birincisinin katılımıyla Samandağ Kapalı Spor Salonunda Yapıldı. Kort Tenisi Genç Kızlar Hatay birincisi, Geçen 4 yılın liseler arası genç kız voleybol birincisi olan ve Hatay’ı Bölge Şampiyonluklarında temsil eden Samandağ Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi geleneği bozmayarak ilçemizde yapılan Futsal müsabakalarında da grubunda şampiyon oldu. Hatay, Mardin ve Şanlıurfa il birincilerinin yer aldığı grupta her iki il birincilerini de 4-0’lık skorlarla yenerek Hatay tarihinde ilk kez futsalda Türkiye yarıfinallerine katılan okul oldu. 

Samandağ Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İlker KARACİĞER bölge şampiyonasında Hatay’ı temsil etmek gurur verici, hele de şampiyon olup Hatay’dan yarıfinallere katılan ilk takım olmak büyük mutluluk kaynağımız oldu. Bu mutluluğu yaşatan sporcularıma çok teşekkür ederim, inşallah yarıfinallerde de böyle başarılar elde ederiz, dedi. Okul Müdürü Ekrem DOĞRU da takımı hazırlayan öğretmenlere ve bu başarılarda asıl emek harcayan sporcu öğrencilere teşekkür etti.

futsal futsal futsal futsal 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.04.2015 - Güncelleme: 20.04.2015 23:01 - Görüntülenme: 2579
  Beğen | 0  kişi beğendi