HATAY / SAMANDAĞ - Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi

Ara

May

6 Şubat 2023 te meydana gelen depremde kaybettiğimiz Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu  Lisesi İngilizce Öğretmeni Cemil Dayan, öğrenci ile öğretmenlerin ve değerli ailesinin katılımıyla anıldı. Merhum öğretmenimize Allah’ tan rahmet sevenlerine sabır dileriz.

May

Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesinde, okulumuz Psikolojik danışmanları Ali Karataş ve Altan Karataş eşliginde Toros Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Psikolog Feyruz Usluoğlu ile depremden etkilenen öğrencilerimize yönelik psikososyal destek çalışması yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda İnsan Hakları  haftasında yapılan Resim Kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere okul müdür Zeynelabidin CİLLİ ödüllerini verdi.

Resim:

1.Fırat GEYİK

2.Damla GÖSTEREN

3.Esmanur SARSIL

Kompozisyon:

1.Mercan ŞAHUTOĞLU

2.Yağmur YETER

3.Nehir FALCI

Şiir:

1.Naz YAVUZ

2.KAdir DOĞRU

3.Mercan AKSOY

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Leyla Eda ÇAKMAK 24 Kasım Öğretmenler Günü kompozisyon yarışmasında 3. olmuştur. Kendisini ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederiz.